Tijdens het openingsweekend van de Bambino stelden Kimberley en Guillaume de borstvoedingshoek aan ons voor – we waren toen zwanger van ons eerste kindje, inmiddels bevallen (en trotse mama) van Valentine.

Het leek ons meteen een leuk en origineel concept en was beslist iets om te onthouden! En zo geschiede. Tijdens de dolle dagen waren mn zus, mama, Valentine en ik op stap en kuierden rustig (met nadruk op rustig want Valentine was mooi aan het slapen) rond in de straatjes in de omgeving van de markt van Ieper. Plots werd de rust onderbroken want onze kleine princes had honger. De weg naar onze auto was nog ver weg en we waren eigenlijk nog niet direct van plan om naar huis te gaan. Maar zoals de meeste kersverse mama’s al ondervonden hebben moet je jouw leven aanpassen aan je kleintje. Dus zat er niks anders op dan onze gezellige namiddag af te sluiten en naar huis te gaan.

Maar plots herinnerde ik me de borstvoedingshoek in de Bambino terug! Ik besloot om samen met Valentine naar de Bambino te gaan. Kimberley stelde meteen voor om gebruik te maken van de borstvoedingshoek toen ik in de winkel aankwam met een huilende baby. Ik nam plaats in de heel comfortabele borstvoedingsstoel en gaf Valentinetje borstvoeding.
De stoel staat op het einde van de winkel en is wat gedraaid waardoor je voldoende privacy en rust hebt om op het gemak borstvoeding te geven.

Mama content, dochtertje content! Een echte aanrader!

Pia Parret