2018 zit er op, tijd om eens terug te blikken op ons jaar!

We begonnen eind 2017 al met de verbouwingen van ons pand. In januari en februari was het druk-druk-druk om alles eruit te zeulen en alles terug op te bouwen.
Nieuwe collecties gaan bekijken en kiezen, nieuwe merken zoeken, prijzen, klaarzetten, zoveel keer opnieuw poetsen. en herschikken
Maar ook heel de administratieve rondslomp kwam erbij, de notaris, boekhouder en bank bezochten we heel regelmatig….

alles leeghalen

& terug opbouwen

 

 

 

 

 

 

& toen was het maart, tijd om open te gaan! Het hele openingsweekend was het hier druk maar zo leuk! Ik was doodmoe maar ik genoot er met volle teugen van!
Ik herinner me nog dat we héél vaak de vraag kregen wanneer wij gingen starten met kindjes…. Guillaume en ik hadden dezelfde mening, eerst de zaak goed laten draaien en dan volgt dat, misschien, ooit, wel eens.

Opening

Opening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste maanden was het echt zoeken, mensen moesten de weg terug vinden naar onze vernieuwde winkel, ideaal om mezelf wat in te werken en nóg wat nieuwe merken te zoeken.

We zijn heel erg dankbaar voor de mensen die in ons concept geloofden en bij ons hun lijst kwamen aanleggen tijdens die eerste maanden.
Héél erg dankbaar dat de vertegenwoordigers geloofden in ons en we veel merken aan onze lijst mochten toevoegen om te verdelen.

 

 

Onze eerste echo

11 april, een datum die we niet snel zullen vergeten,
ik voelde dat er iets niet klopte maar wat.. tijdens het verbouwen was ik wat ziek geweest maar de dokter zei me enkel voorzichtig te zijn voor het krijgen van een maagzweer met al de stress… die maagzweer was er niet, maar wel iets anders.
Ik bleek zwanger te zijn… niet nog maar pas… al 16weken!
Blijdschap overviel ons, maar ook twijfels, konden we dit wel in combinatie met de winkel.
Guillaume had een heel erg drukke agenda en was van mei tot eind september weg voor zijn werk …. Ik had het geluk een heel makkelijke zwangerschap te hebben en kon het goed combineren met de winkel. Ook door de vele hulp van familie en vrienden in de winkel konden alle leveringen steeds afgewerkt worden!
Heel erg bedankt ook aan iedereen die mij toen een handje hielp!

Genieten van de bolle buik

 

De voorbereidingen bij ons thuis waren wel last minute want ik was constant in de weer voor mijn klantjes, dat die maar alles op tijd in huis hebben, ik had nog tijd.
Toen een maand te vroeg mijn weeën startten was ik me er niet van bewust dat ik effectief die dag mama ging worden! Ik was ervan overtuigd dat ik terug naar huis zou mogen, een beetje rusten en de mini zou wel nog kunnen verder groeien in mijn buik. Mis…, de weeënremmer deed niks meer.
Toen de vroedvrouw ons vertelde dat ze me ging klaarmaken voor de operatie dacht ik écht oooooooooh neen, hier ben ik nog niet klaar voor!

Maar alles kan en alles lukt!

Onze kleine Lucien is er

Ons klein mini meneertje kwam op 3 september. Met zijn 45,5cm en 2kg225 een kleine baby die even op krachten moest komen op neonatologie.
Als ouder is het zeker niet plezant om je kindje te moeten achterlaten, maar wat een goeie zorgen krijgen ze daar!
Ik was heel erg blij met de verstrooiing die ik in die periode had in de winkel, thuis zitten staren naar een leeg park is hard. Liever zorgen voor mijn klanten en hun baby’s!

 

 

 

 

 

Op maandag 24 september mochten we met onze Lucien naar huis. Eindelijk mochten we de maxi cosi klaarmaken met het nestje, de joolz-wandelwagen in de auto steken en vertrekken om hem op te halen! Éindelijk thuis en eindelijk genieten van al dat mooie schattige babygerief die we gekozen hadden voor onze baby!

 

 

 

 

 

Dat het niet altijd simpel is als kersverse mama en papa zal iedereen wel ondervinden,
de winkel gaat beter dan we hadden kunnen hopen, maar door die drukte kon ik niet recupereren, iets wat ik nog steeds ondervind waardoor ik ook nu nog de maandag op afspraak blijf werken.
Lucien is gelukkig een doodbraaf kereltje, hij weent enkel als hij honger heeft. Wanneer hij wakker is blijft hij wat rondturen en geniet hij van de ronddraaiende diertjes aan zijn mobiel. Tot het einde van het jaar was hij steeds mee naar de winkel, zodat ik hem toch dicht bij me had maar kon blijven werken.

Nu zijn we januari, een nieuw jaar met een nieuwe to-do lijst!

  • Lucien voor de 1ste keer naar de opvang –> check
  • Nieuwe merken voor de winkel –> check! We zijn in blijde verwachting van Nomi eetstoelen en Elodie Details
  • Nieuwe collectie voor volgende winter kiezen –> nog 3 te gaan
  • Veel beurzen aflopen –> nog veel te doen!
  • Lijstjes aanleggen, opvolgen openen en afsluiten –> here we go!

 

We hopen dat het ook voor jullie een prachtig 2019 zal worden met nieuwe uitdagingen, veel liefde & plezier en vooral een goeie gezondheid!

* Glinster en fonkel, schitter en straal *
** Droom groot in 2019 **
* & geniet van de kleine dingen *

Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken voor het vertrouwen!