Uw geboortelijst bij Bambino

Bij de komst van een zoontje of dochter komt heel wat kijken. Bij Bambino staan wij u bij met  correct advies bij het opstellen van uw geboortelijst. Bij een eerste kindje kan de lijst heel uitgebreid zijn, bij een 2de , 3de of … is de lijst meestal beperkter wat uiteraard ook geen probleem vormt!

Om u te helpen kan u hieronder een check-list afdrukken. Deze helpt als leidraad om te weten wat u allemaal nodig kan hebben. Verder op deze pagina vindt u ook een aantal tips die wij willen meegeven.

In onze winkel geven wij u alle uitleg en krijgt u een ruime keuze in mogelijke merken en uitvoeringen van verschillende producten. Vaak gebeurt de samenstelling van een geboortelijst dan ook niet in “1, 2, 3”. Daarom vragen wij om een afspraak te maken wanneer u een geboortelijst bij Bambino wenst samen te stellen. Contacteer ons minimum 3 maanden voor de bevallingsdatum, dan kunnen we zeker nog het nodige bestellen.

Weetjes & voordelen

Plan een afspraak rond de 5de of 6de maand

Reken op ongeveer 2 uur om de lijst op te stellen

Grote en kleine lijstjes

Extra voordelen en kortingen

Geschenken kunnen online besteld worden

Geen aankoopverplichtingen

Wat de ervaring ons leerde...

Tips voor het samenstellen van een geboortelijst

Tips

Een geboortelijst samenstellen vraagt enige tijd. Een goede voorbereiding en begeleidend advies zijn dan ook een goede hulp. Hieronder vindt u een aantal tips die wij jonge ouders willen meegeven bij het samenstellen van hun geboortelijst. Bij vragen kan u ons steeds contacteren via mail of telefoon, wij helpen graag!

=

Gebruik de checklist

Op onze website vindt u een checklist. Wij raden u aan deze af te printen en alvast even te bekijken voor uw bezoek. Zo krijgt u meteen een idee van wat u wel (of niet) nodig hebt. Tijdens onze afspraken overlopen wij de checklist samen met u en beantwoorden wij al uw vragen
=

Wat hebt u wanneer nodig?

We kunnen aangeven op de geboortelijst wat u liefst snel krijgt. Bepaalde zaken hebt u nodig van zodra u het ziekenhuis verlaat. Deze kan u aanduiden op de geboortelijst of reeds zelf in huis halen voor de bevalling. Het kan ook interessant zijn om op de lijst zaken te zetten die u juist pas enkele maanden na de geboorte nodig hebt. Dan hoeft u die niet meer zelf te kopen.

=

Neem uw tijd voor de wandelwagen

Het grootste, vaak ook duurste, en meest gebruikte stuk van een geboortelijst is vaak de wandelwagen. Neem uw tijd om hierin een juiste keuze te maken. Deze zal u vaak gebruiken en moet dan ook comfortabel zijn op verschillende vlakken: zowel gemakkelijk om te besturen, comfortabel voor de baby en gemakkelijk op te plooien.
=

Hoeveel zet u op de lijst

Bij Bambino hebt u geen aankoopverplichting, wat niet gekocht wordt als geschenk dient u dan ook niet zelf te kopen. Maar hoeveel zet u nu op de lijst? Niet iedereen kiest een geschenk van de lijst, daarom raden wij aan per 3 geboortekaartjes die u verstuurt 1 geschenk te kiezen. Verstuurt u 90 kaartjes, kies dan een 30-tal geschenken.

=

Cadeaubonnen

Bij Bambino kan u ook kiezen voor cadeaubonnen. Die zijn ideaal wanneer de lijst leeg raakt of voor mensen die de keuze aan de ouders laten.