Jouw geboortelijst bij Bambino

Als aanstaande mama wil je goed voorbereid zijn op de grootste en mooiste reis van je leven. Bij Bambino begeleid ik je bij het samenstellen van je geboortelijst. Geen verkooppraatjes, wél echt en eerlijk advies. Zo kan jij met een gerust hart genieten van wat echt telt: de komst van je lieve baby.

Ben je zwanger van je tweede of derde kindje en is de lijst wat beperkter? Dat vormt uiteraard geen probleem. Ik verwelkom je met open armen in de winkel.

Willen jullie al eens een kijkje nemen op een fictieve geboortelijst om de werking te zien? Klik hier even door en zoek de lijst van ‘bambino’ met het wachtwoord bambino. Dan krijg je te zien hoe jullie geboortelijst er uit kan zien en hoe gemakkelijk het werkt.

Dat jij de essentiële babyspullen direct na de geboorte nodig hebt, begrijp ik volkomen. Haal daarom de belangrijkste items van je lijst op voorhand in huis

Voordelen van een geboortelijst bij Bambino

  • Warme ontvangst en persoonlijk advies;
  • Leuke samenwerkingen met meerdere lokale ondernemers;
  • Geboortelijst volledig aangepast aan jouw wensen en stijl;
  • Ruime keuze tussen tientallen merken;
  • Nauwelijks aankoopverplichtingen en dus geen zorgen;
  • Gebruiksvriendelijke website: familie en vrienden kiezen in alle rust hun online geschenk.

 

Checklist voor je geboortelijst

Zie jij de bomen door het bos niet meer? Geen nood! Onze gratis checklist is dé ideale tool om ervoor te zorgen dat jij geen belangrijke babyspullen over het hoofd ziet. De lijst bevat alles wat je nodig hebt voor je kleintje.

De checklist kan je makkelijk downloaden en printen, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Zo bespaar je tijd en stress en kan je de beste beslissingen nemen.

Een tip?

Bekijk deze checklist voor je langskomt. Tijdens onze afspraak overlopen we samen de lijst en beantwoord ik al je vragen.