3de generatie gaat van start

Sinds 1952 is Bambino dé babyspeciaalzaak voor baby’s en peuters in Ieper en omstreken.

Gesticht door familie Dehaene in 1952 groeide Bambino door de jaren heen tot een gevestigde waarde in Ieper en omstreken.  De winkel kende door de jaren heen verschillende renovaties en uitbreidingen om zo steeds up-to-date te zijn en de nieuwe trends in babyland te kunnen volgen. De winkel begon op nummer 15 en in 1973 volgde een volledige renovatie en uitbreiding op nummers 7 en 8 om zo een totaalaanbod te kunnen bieden aan jonge ouders. Van kinderwagens tot parken en bedden en alle benodigdheden zoals flessen, tuutjes, wippers, knuffels, eetstoelen, speelgoed …

Ontelbare geboortelijsten na de opstart 66 jaar geleden neemt de 3de generatie het roer over. Kimberley en Guillaume heropenen de winkel in maart 2018 na een grondige renovatie. Daarnaast werd ook het aanbod opgefrist en werden een heel aantal merken toegevoegd in ons assortiment.

Ook online zullen we vanaf maart actief zijn met een nieuwe website en de mogelijkheid tot online geboortelijsten.

Hebt u vragen? Wenst u een geboortelijst aan te leggen? Twijfel zeker niet om ons te contacteren!

Via onze Facebook-pagina blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws!

Contacteer ons

D’Hondtstraat 7 – 8 – 15
8900 Ieper

info@bambino-ieper.be

Openingsuren

9u30 tot 12u

13u30 tot 18u

Dindag en zondag gesloten

 

Het Nieuwsblad 3/01/2018

“We gaan de derde vestiging, de hoofdwinkel aan nummer 7, moderniseren met een familiale toets”, vertellen de nieuwe uitbaters. “We richten ook een borstvoedingshoek in. Mama’s die naar de stad komen om te shoppen, kunnen hier op de gelijkvloerse verdieping in alle rust borstvoeding geven en hun kind verzorgen. De winkel bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt en is dus vlot bereikbaar. We horen verhalen van moeders die bewust niet met hun kind naar het centrum gaan omdat er momenteel geen dergelijke infrastructuur voorhanden is. In grotere steden bestaan wel al borstvoedingscafés.”