Over Kimberley

Jou de allerbeste service geven: daar draait het om

Het willen zorgen voor anderen, dat zit in mij. Als mama of papa (to be) zit je met 1001 vragen. Daarom wil ik dat je weet dat je bij Bambino altijd terecht kan. Als mijn klanten tevreden zijn, dan verschijnt er bij mij ook een lach op mijn gezicht.

De perfecte combinatie van 2 werelden

Vroeger werkte ik in de retail, daarna jarenlang in een kinderdagverblijf. Het uitbaten van Bambino bracht deze twee werelden samen. Jou bijstaan met eersteklas tips én die kleintjes zien genieten: voor mij de perfecte combinatie!

 

Kimberley in een notendop

Mama van drie kastaars: Lucien (september 2018), Alfons (juni 2021) en Rémond (2023) extreme zoetebek en in mijn persoonlijke leven af en toe een stresskip. Gelukkig is Guillaume de rust zelve om mij weer met beide voetjes op de grond te zetten.

● 1952 Eerste generatie
○ In 1952 besluit opa Andries – meubelmaker van beroep – om zelf kindermeubels te ontwerpen en fabriceren. Oma Georgette verkoopt kleiner babygerief in de gloednieuwe babywinkel in Ieper. Bambino is geboren!
● 1989 Tweede generatie
○ De schoondochter van opa Andries, Nicole, en haar man nemen het bloeiende Bambino over. Met haar gedreven visie, begeleidt Nicole dag in dag uit haar klanten. Bambino groeit verder en wordt een gevestigde waarde in Ieper!
● 2018 Derde generatie
○ Kimberley en Guillaume besluiten om de zaak van zijn ouders verder te zetten. Terwijl Kimberley jou vol enthousiasme begeleidt in de winkel, werkt Guillaume achter de schermen. Het authentieke uithangbord siert nog steeds de gevel, maar de winkel blazen ze nieuw leven in. Een grondige renovatie en een uitbreiding met de mooiste merken: Bambino is herboren!