EVOLU ONE.80° STOEL NATUREL / WIT 2 in 1 + BEUGEL

174,95

SKU: 332207 Categorie:

Beschrijving

Niets zo lastig dan een stoel met een baby erin te verplaatsen. Daarom introduceren we de nieuwe Evolu ONE.80°. De award winnende Evolu stoel heeft nu een 180°-draaifunctie. De draaifunctie maakt het mogelijk om het kindje eten te geven in 3 verschillende posities zonder de stoel te moeten verplaatsen. Door heel gemakkelijk aan het hendeltje te trekken kan het kindje in de volgende positie geklikt worden. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in terwijl het kindje aan tafel zit. 

Deze trendy 2-in-1 hoge stoel is aan te passen aan 2 tafelhoogtes: een standaard eettafel van 75 cm en een kindertafel van 50 cm. Een set extra lange poten is optioneel verkrijgbaar om de hoogte van de hoge stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk. De stoel kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte in combinatie met de Evolu Newborn Seat. 

De Evolu ONE.80° hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van jouw kind te verzekeren. Het in diepte verstelbare eettablet is optioneel verkrijgbaar, zo heeft je kind zijn/haar eigen tafeltje. 

 

Afmetingen: 56 x 56 x 94 cm Materiaal: Stoel: Polypropylene Poten: Beuk EN-Norm: EN 14988:2017 Onderhoud: Niet wasbaar – Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EVOLU ONE.80° STOEL NATUREL / WIT 2 in 1 + BEUGEL” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden.