Kori

109,00

SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

Hebben jij en je baby wat rust nodig of wil je gewoon je handen even vrij?

Maak kennis met de nieuwe 2-in-1 Maxi-Cosi Kori wipstoel – voor baby's die willen relaxen of willen schommelen.

De Kori is minimalistisch, licht van gewicht en kan met 1 hand in de wippositie worden geplaatst. Daarnaast kan de bekleding in de wasmachine worden gewassen. Wat je ook moet doen in je kunt je baby met een gerust hart even in de Kori laten schommelen.

Vanaf de eerste dagen na de geboorte tot vele maanden daarna kan je baby heerlijk uitrusten of juist lekker om zich heen kijken in de Kori. De comfortabele zitverkleiner voor pasgeborenen is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, zachte materialen en biedt je baby maximaal comfort en de juiste ondersteuning – kortom: het beste zitje in huis.

 

De Kori is met slechts één hand verstelbaar in drie verschillende standen, is gemakkelijk schoon te maken en weegt nagenoeg niets. Door het slimme design kan de Kori eenvoudig onder het bed of achter de bank worden geschoven. Maar door het prachtige, strakke design wil je dat misschien niet eens!

 

Waar je ook bent in huis, je kunt je baby altijd lekker schommelend bij je in de buurt houden. Zo kunnen jullie allebei even lekker ontspannen.

 

Maxi-Cosi Kori. Voor baby's die willen relaxen of willen schommelen.

Bijkomende informatie

size

1, 1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kori” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden.