Luvion Essential

159,00

Op voorraad

SKU: 342060 Categorie:

Beschrijving

    • Uitbreidbaar met 3 extra camera's.

    • Bereik: 300 meter.

    • Functies: stemactivatie, intercomfunctie en visuele geluidsindicatie.

    • Extra's: temperatuurweergave met alarm en slaapliedjes.

    • Scherm van Ø 8,9 cm, draaibare en kantelbare camera met zoom en nachtzicht.

Verlies je kindje niet uit het oog als je de babykamer verlaat: deze uitbreidbare Essential Plus-beeldbabyfoon van Luvion houdt je haarscherp op de hoogte.

De Essential Plus-beeldbabyfoon werkt met FHSS-technologie. Die digitale Frequency Hopping Spread System-technologie zorgt voor storingvrij beeld én klank. De babyfoon met lage straling verspringt voortdurend van kanaal. Daardoor verdwijnt eventuele storing op 1 kanaal meteen naar de achtergrond, en blijven klank en beeld helder. De beeldbabyfoon heeft een bereik van 300 m in open ruimte.

Je kan de camera naast je baby's bed plaatsen, maar ook aan de muur bevestigen. Om je baby vanuit verschillende hoeken te kunnen zien, of om meerdere kindjes tegelijk in het oog te houden, kan je de Essential uitbreiden met 3 extra camera's (apart verkrijgbaar).

De extra's van de Essential-beeldbabyfoon zijn er om je het leven makkelijker te maken. De 3 slaapliedjes wiegen je baby in slaap. Via de intercomfunctie kan je een huilend ukje alvast geruststellen terwijl je naar de kinderkamer wandelt. Om er zeker van te zijn dat het in de babykamer niet te warm of te koud is, registreert de babyfoon van Luvion de temperatuur en slaat hij op tijd alarm.

Dankzij de stemactivatie hoeven beeld en geluid niet de hele tijd aan te staan. Camera en scherm verbinden pas met elkaar als de baby-unit geluid waarneemt. Geluid hoor je niet alleen, maar wordt ook visueel weergegeven. Als de ouderunit buiten bereik van de camera is, geeft hij je een teken. Dat doet hij ook als z'n batterij bijna leeg is.

Op het scherm met een diameter van 8,9 cm zie je wat zich in je baby's bed afspeelt. Overdag natuurlijk, maar ook 's nachts dankzij de 5 meter-nachtzichtfunctie. Wil je iets van naderbij bekijken, dan is er de zoomfunctie. Je kan de camera van de babyfoon laten draaien en kantelen.

De baby-unit en ouderunit werken allebei met een adapter (inbegrepen). Om de ouderunit ook mobiel te kunnen gebruiken, heeft hij ook een oplaadbare Li-ionbatterij (inbegrepen).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luvion Essential” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.